Jour dygnet runt på: 0481-145 48
Öppet Öppet 24/6 - 16/8: mån-tors: 9.00-14.00 för bokade besök

Auktoriserad Begravningsbyrå SBF

Jour dygnet runt, nå oss på: 0481-145 48 | Öppet 24/6 - 16/8: mån-tors: 9.00-14.00 för bokade besök

Receptionist till begravningsbyrå i Nybro/Kalmar

Vem är du?

Är du en person med mycket livserfarenhet som brinner för att hjälpa andra människor? I så fall kan du vara den vi söker till tjänsten som receptionist! Du ska inte vara rädd för att ta för dig då vi söker någon som kan agera som nyckelperson i vårt företag. Du kommer möta människor som drabbats av sorg och hjälpa dem genom en svår tid, samtidigt som du samordnar vår verksamhet. Vi söker en medarbetare som är en god människokännare med hög samordningsförmåga.

Arbetsuppgifter

De primära arbetsuppgifterna är att boka möten, ta emot samtal och sköta övrig administration åt våra tre kontor via vårt affärssystem. På sikt ser vi även att du själv kan ta emot kundbesök inför begravningar.

Placeringen kan vara både i Nybro och Kalmar.

Tillträde snarast.

Tjänsten erbjuds på heltid.

Krav

Bil-körkort

God IT-kompetens

Eftergymnasial utbildning

Om oss

Nybro, Emmaboda och Slottsalléns begravningsbyrå i Kalmar är under samma regi. Hos oss möter du kunnig och erfaren personal som tillsammans med kund utformar en personlig begravning enligt de önskemål som finns, antingen från den avlidne själv eller från de anhöriga. För oss är det viktigt att den avlidne och de anhöriga är i centrum och att vara lyhörda för alla önskemål. Vi hjälper dig med bland annat annons, minnesstund, blommor, livsarkiv, försäkringar, bouppteckning, testamente och gravsten.

Skicka din ansökan till: mikael.eidert@nybrobegravningsbyra.com